Rikke K. Rothmann

Som ovenstående indikere hedder jeg Rikke. Jeg bor i Viborg med min mand og datter, hvor vi nyder tilværelsen.
I vores hjem har jeg installeret et atelier, hvor jeg kan fordybe mig i timevis i mine maleprojekter som hele tiden er i udvikling. Alle mine malerier og forskellige projekter sker intuitivt fra hjertet.
Jeg er autodidakt kunstner, med 15 årig erfaring indenfor akryl, som finder inspiration og lysten til at skabe i mødet med mennesket.
Jeg har fra barns ben, altid haft en kærlighed til det kreative som giver mig ro og glæde.
Derfor er det at male og tegne begyndt at fylde mere og mere og det er herfra at denne hjemmeside har fået liv.

TV Midtjylland har været og interviewe mig om mit liv med kunsten.

Det er der kommet 2 udsendelser ud af, der kan ses på TV Midtjyllands Youtube kanal og TV Midtjyllands facebook profil eller klik på linket

Mit arbejde med kunsten.

Inspirationen til at male og de udtryk mine værker har, finder jeg i mødet med mennesket og derfra opstår der en intuitiv følelser som guider mig i processen.

Kærligheden til det at male, giver mig ro og dybsindighed.

Største delen af mine værker er malet med akryl maling og jeg har ofte en kvindelig figur og en farverig pallette dog eksperimentere jeg også med det abstrakte og forskellige andre motiver afhængigt af mit humør og om jeg har lysten til at udforske og udfordre mig selv med nye kreative tilgange.

Jeg forsøger hele tiden at forbedre min teknik og tilgange til mine værker samt vedligeholde min interesse, så den kærlighed jeg har til dette kreative univers ikke bliver trivielt men fortsat spændende at udforske.